Erkenningen

Qualicor Europe accreditatie

Volgens een audit van Qualicor Europe in mei en juni van 2022 kan worden geconcludeerd dat er binnen ZorgSaam wordt samengewerkt aan kwaliteit mét aandacht voor persoonsgerichte zorg. Want zoals de auditoren tijdens de slotpresentatie zeiden: “Een patiënt/ cliënt komt bij ZorgSaam nooit in de kou te staan”. Uiteraard zijn er ook enkele verbeterpunten. Daarvoor worden verbetermaatregelen opgesteld die in 2023 weer worden getoetst. Zo werken wij continu samen aan kwaliteit. Complimenten van Qualicor en Raad va Bestuur voor alle medewerkers van ZorgSaam voor dit mooie resultaat!


Het Amerikaanse Newsweek, het op een na grootste wekelijkse nieuwstijdschrift na TIME Magazine deed onderzoek naar de beste ziekenhuizen van de wereld. Maar liefst 9 Nederlandse ziekenhuizen zijn in de top 250 van de wereld geraakt. Tegelijkertijd heeft Newsweek met de resultaten een lijst per land opgesteld. In die top 33 van Nederland (score 70 of hoger) heeft ook ZorgSaam een plek gekregen. Een fijne opsteker.


ZorgSaam Ziekenhuis scoorde zeer goed in de jaarlijkse Benchmark Ziekenhuizen van BDO Accountants & Adviseurs. ZorgSaam krijgt op basis van de jaarcijfers over 2021 rapportcijfer 10 en bezet een vierde plaats in de lijst van 63 ziekenhuizen. In de financiële ranking over 2020 was dat een 27e plaats.


Voor iedere organisatie is het belangrijk om jaarlijks te meten hoe de kwaliteit van de dienstverlening door de cliënten wordt ervaren. Zo ook voor onze teams van de Thuiszorg. In het voorjaar zijn de twee jaarlijkse kwaliteitsmetingen uitgevoerd. De algemene rapportcijfers liggen tussen een 8 en 8,5. Cijfers om trots op te zijn.